Nyheter

Created with Sketch.
Petter Tuorda

3 snabba frågor med Petter Tuorda

Kontorslandskapets vara eller icke vara har länge varit en het potatis inom primärvården. Någon som vurmat för dess fördelar har varit Petter Tuorda, verksamhetschef Cederkliniken, som är en del av Praktikertjänst.

doktor.se

MyPick 💙 Doktor.se

Fler och fler vårdgivare ser värdet av en direkt dialog med vårdpersonalen. I veckan välkomnade vi Doktor.se in i MyPick-värmen. Vi är glada att våra tusentals anslutna läkare och sjuksköterskor nu får ett brett utbud av digifysiska uppdrag.

KRY

MyPick 💙 Kry

Vi är glada att välkomna Kry till MyPick-familjen!

Mustafa Ali på MyPick

MyPickaren Mustafa Ali blir uppmärksammad internationellt

Det är alltid kul att se när nytänkande vårdpersonal inte bara tänker nytt gällande hur de hittar uppdrag utan även hur de räddar liv. En riktig hjälteinsats av en av våra anslutna läkare, MyPickaren Mustafa Ali, som även blivit uppmärksammad internationellt!

Oral Care

Oral Care är först inom tandvården att bemanna på helt nytt sätt

Tillfällig bemanning inom tandvården har sedan en lång tid tillbaka hanterats av kostsamma bemanningsbolag. Men från och med 2022 börjar Oral Care, som första tandvårdsföretag, nå direkt till potentiella arbetstagare via MyPick.

Capio St Görans

Capio S:t Görans Sjukhus ansluter sig till MyPick för att komma närmare jobbkandidater

Under hösten 2021 kommer Capio S:t Görans Sjukhus att börja använda den digitala tjänsten MyPick som för samman vårdpersonal och vårdgivare, som ett alternativ till bemanningsbolag.

MyPick-UNT

Artikel om MyPick i Upsala Nya Tidning

Uppsala Nya Tidning satte sig ner med grundarna av MyPick för att få reda på mer om bolaget.

– Syftet med MyPick är att ge tillbaka makten till vården och skapa förutsättningar för mer kontinuitet, säger Meybod Kia.

Techarenan Framtidsbolag MyPick

MyPick en av top 50 framtidsbolagen i Norden enligt Techarenan

Techarenan Challenge arrangeras för åttonde året i rad. Entreprenörstävlingen riktar sig till svenska och nordiska bolag i startup- och tillväxtfas som bygger på en unik innovation eller affärsidé med potential att kommersialiseras på den globala marknaden.

Norrsken Impact Accelerator

MyPick utvald till Norrsken Impact Accelerator bland tusentals sökande startups i världen

Ansökningar till Norrsken Impact Accelerator har skickats från tusentals startupbolag i hela världen. Av dessa blev MyPick en av de <1% utvalda bolagen och därmed en av de top 20 bästa social impact startupbolagen.

Berghs SOC

Berghs School of Communication väljer MyPick som ett av 22 pro bono-uppdrag

“Valet av MyPick gjordes då det finns behov av digitala tjänster som underlättar i vården och det är viktigt att nå ut på ett starkt sätt”, säger Camilla Wallander, VD på Berghs School of Communication.