MyPick vinner utmärkelse för socialt entreprenörskap av Business Challenge och PWC

Created with Sketch.

Sedan 2010 har mer än 5 000 nystartade företag ansökt om Business Challenge men endast 10% passerar juryn och blir accepterade i programmet. Dessa företag värderas idag sammanlagt till över 150 miljoner euro. Budbee, Virkesbörsen, Dashl, Challengermode och Care To Translate är några av de kända.

Business Challenge bygger nätverk över generationer och samarbetar med över 400 toppledare, framgångsrika entreprenörer och experter.

”Att skapa social impact är en del av vårt DNA och en stor del till varför jag och Meybod valde att säga upp oss på våra tidigare tjänster och satsa helhjärtat på detta”, säger MyPicks VD Hani Movahed och fortsätter: ”Vi är därför otroligt glada att få detta som kvitto på det vi åstadkommit hittills.”

MyPick vinner ett skräddarsytt affärsutvecklingsprogram av Business Challenge och PwC.